De beste manieren voor jongeren om online geld te verdienen

De beste manieren voor jongeren om online geld te verdienen

jan 13, 2020 Financiën by admin

Het leven van jongeren wordt tegenwoordig steeds duurder. Jongeren willen steeds meer luxe producten kopen zoals iphones en merkkleding. Om dit allemaal te bekostigen hebben veel jongeren een bijbaantje bij een supermarkt of bijvoorbeeld een restaurant. Er zijn echter ook een hele hoop manieren waarop je online geld kunt verdienen. Hieronder lees je een aantal goede manieren om online geld te verdienen. 

Artikelen schrijven

Het klinkt misschien raar maar je kan al online geld verdienen door simpelweg artikelen te schrijven. Hoe werkt dit dan? Wanneer je een zelf geschreven artikel hebt geschreven kan je dit artikel uploaden op je eigen site of op een verzamelsite. Wanneer je je vervolgens aanmeldt bij Google Adsence kun je hierover inkomsten vergaren. Google Adsence zorgt er namelijk voor dat je advertenties bij je artikelen krijgt. Iedere keer dat een bezoeker op een advertentie klikt verdien jij een commissie. Deze commissie is niet erg hoog, maar je kan er nog steeds een aardig maandinkomen aan overhouden. Je geschreven artikelen blijven namelijk voor altijd op Google staan en je blijft er dus geld aan verdienen. Ook kun je oneindig artikelen blijven schrijven waardoor je inkomsten aardig op kunnen lopen. Deze manier van geld verdienen kost je helemaal geen investering alleen je creativiteit en tijd en is dus een super manier voor jongeren die graag iets bij willen verdienen. 

Affiliate marketing

Affiliate marketing is het promoten van het product van iemand anders. Bij affiliate marketing zijn er altijd 3 partijen: de adverteerder, de affiliate en de bezoeker. Om geld te verdienen als affiliate moet je een tekstlink of banner van de adverteerder op je eigen website of social media pagina plaatsen. Vervolgens verdien je geld wanneer een bezoeker via jouw site of pagina op de link klikt en uiteindelijk bij de adverteerder uitkomt. Wat moet je doen om hiermee te beginnen? Je moet je allereerst aanmelden bij een affiliate netwerk. Hier kan je je adverteerders vinden. Vervolgens moet je een eigen website maken of een eigen social media pagina aanmaken. Een voordeel van affiliate marketing is dat je geen eigen producten hoeft te bedenken maar andermans producten kunt gebruiken. Ook is het helemaal gratis om aan affiliate marketing te doen en heb je alleen een investering van tijd nodig.