Geld verdienen met online enquêtes invullen, is het betrouwbaar?

Geld verdienen met online enquêtes invullen, is het betrouwbaar?

feb 18, 2020 Financiën, Geld by admin

Je ziet er tegenwoordig steeds vaker reclames over verschijnen, geld verdienen met online enquêtes invullen. Veel van deze sites beloven hoge beloningen inkomsten van honderden euro’s per maand. Voor veel jongeren klinkt dit aantrekkelijk omdat je enquêtes in kunt vullen waar en wanneer je maar wilt. De vraag is echter of dit wel reëel is en de site wel betrouwbaar is. Dit heb ik uitgezocht. Hieronder lees je een aantal dingen waaraan jij kunt zien of een enquête site betrouwbaar is. 

Je deelname is gratis

Bedrijven kunnen heel erg veel met de gegevens die jij invult op hun enquêtes. Ze krijgen dan namelijk de meningen van consumenten en kunnen hun producten of diensten daarop aanpassen en verbeteren. Met jouw mening help je het bedrijf dus meer omzet te maken en te groeien. Je moet hier dus nooit voor betalen. Sommige sites laten je na een x aantal enquêtes een bedrag betalen om meer enquêtes in te vullen. Dit is een indicator dat een site niet betrouwbaar is en dit moet je dan ook nooit doen. 

Kies een erkend bedrijf 

De keuze uit bedrijven om online enquêtes voor in te vullen is enorm. Helaas zitten hier ook onbetrouwbare bedrijven tussen die er alleen maar op uit zijn om je adresgegevens door te verkopen. Wanneer je dus besluit om online enquêtes in te gaan vullen is het belangrijk dat je het bedrijf goed controleert. Zoek lijsten met de meest betrouwbare bedrijven op en maak hier een keuze uit. 

Hoe realistisch zijn de inkomsten? 

Je hebt het vast wel eens voorbij zien komen. Sites die in hun reclames duizenden euro’s per maand beloven. Dit is vaak een teken dat er iets niet klopt. Het is namelijk niet mogelijk om bij 1 één site zoveel geld te verdienen met enquêtes invullen. Het aanbod van enquêtes is namelijk niet eindeloos. Let daarom op met bedrijven die onrealistisch veel geld verdienen. Zoek bedrijven die een realistisch bedrag bieden in hun reclames en sites. Deze bedrijven zijn vaak betrouwbaarder. 

Conclusie

Het is natuurlijk niet het meest betrouwbaar om geld te verdienen met online enquêtes invullen. Wanneer je naar de 3 punten hierboven kijkt kun je echter de kans op een betrouwbaar bedrijf wel vergroten. Wanneer je een betrouwbaar bedrijf hebt gevonden kun je een leuke extra zakcentje verdienen met het invullen van online enquêtes.